TV Kalibrering er en virksomhed som udfører professionelle kalibreringer af projektorer og tv skærme der primært benyttes i private hjem, virksomheden er stiftet af Thomas Ahlgren som har flere års erfaring med salg af forbruger elektronik og en stor personlig interesse i området, TV Kalibrering er stiftet i juli 2015 og er den første i Danmark som foretager kalibrering og miljøjustering som kerneydelse, virksomheden kører ud til kunder i hele landet.

Virksomhedens formål er at tilbyde kunderne et korrekt indstillet billede i forhold til de reference parametre som benyttes i film og underholdnings industrien, de parametre der arbejdes ud fra er udarbejdet af International Commission on Illumination forkortet CIE.

Vi har stor fokus på udviklingen af vores kerneområde og vil altid være på forkant med de teknologiske fremskridt, på den måde sikrer vi at vores kunder får det optimale ud af deres produkter.

TV Kalibrering ønsker ligeledes at skabe mere opmærksomhed omkring behovet for kalibrering af tv skærme og projektorer.
Det er ikke tilladt at henvise til www.tv-kalibrering.dk på en måde, der fremstår som en del af en anden side.

Såfremt du ønsker at kontakte.TV Kalibrering med henblik på samarbejde henviser vi til vores kontakt side.
Intet af sidens indhold eller materiale må kopieres andetsteds uden indehaverens tilladelse.

TV Kalibrering tager forbehold for fejl.

Følg os på Facebook for nyheder, billeder og meget andet

fb

 

Thomas Ahlgren – indehaver af TV Kalibrering

 

Hvad siger vores kunder ?

Anmeldelse af Sune Hansen på www.trustpilot.dk

Så er projektoren tjekket godt og grundigt igennem
Diverse streamingtjenester
4 k film nye som gamle
Blu-ray
Lynhurtigt kan man se forskellen fra før til nu billedet gengives langt bedre og farverne vises vanvittig godt
Efterhånden som man dykker ned og virkelig gransker filmene igennem er det hele en rigtig fornøjelse ingen farver eller andet står pludselig helt skævt.
Det gør at man virkelig kan nyde film og serier uden den her argh nu blev en god oplevelse lige ødelagt af en alt for rød eller en hvid i ubalance.
Samtidig er denne mærkelige oplevelse jeg snakkede med dig om som jeg beskrev som noget der kunne ligne pixelfejl pist væk.
Dette er simpelthen bare guld værd og har givet så meget værdi i oplevelsen.
Så de penge jeg har betalt er givet så godt ud havde gode forventninger til justeringerne, men havde ikke forestillet mig at det kunne give så meget værdi til min film og serie oplevelse.
Som du kan høre har du fået en rigtig glad kunde og jeg er allerede igang med at anbefale dig til højre og venstre.
Så jeg kan kun sige tak for at give en filmnørd en ekstra dimension og glæde i hans lille hjemmebio

 

Indlæg skrevet af brugeren “Chicco” i debatforum på hjemmesiden www.flatpanels.dk
Jeg kan på det kraftigste anbefale, at man bruger lidt penge på en kalibrering. Jeg indstillede mit TV, med udgangspunkt i testen her fra Flatpanels – hvilket jeg synes var meget godt, men efter Thomas fik det rigtig kalibreret, er det bare i en helt anden liga, og jeg sidder tilbage med tanken: Hvor kom det lige fra? Så meget mere farve og dynamik.. Helt fantastisk!

 

Opslag skrevet af kunde på vores Facebook side
Har idag haft besøg af Thomas fra TV kalibrering der har kalibreret min LG OLED 65″ B6. Jeg kan kun give mine varme anbefaling til en besøg af ham. Jeg er MEGET tilfreds med det billed han efterlader på min skærm. Det ville jeg aldrig selv ha kunnet fremkomme. Derudover er han et positivt besøg jeg gerne gentager en anden gang.
Tak til dig Thomas og dit arbejde med min skærm

 

Indlæg skrevet af brugeren “Brixen” i debatforum på hjemmesiden www.flatpanels.dk
Jeg har fået mit LG OLED B6 kalibreret af Tv-kalibrering.dk og har fået perfekte farver nu. Det tager 2 ½ time at kalibrere et B6, så det sætter en grænse for, hvor billigt det kan gøres

 

Indlæg skrevet af brugeren “Hother” i debatforum på hjemmesiden www.recordere.dk
Og se så bare, så har Thomas fra “TV Kalibrering” været forbi og kalibreret mit Panasonic TX-65DX900E, og min Blu-ray afspiller kom også en tur i gyngen. Hvor fint.Rigtigt hyggeligt besøg, hvor vi fik talt om mangt og meget. Thomas er meget omhyggelig og fortæller undervejs om hvad han laver laver, og hvorfor.Selvom jeg jo selv mente at mit TV stod rigtigt fint billed mæssigt, så var der bestemt noget at hente i billed indstillingerne.
Forbedringerne umiddelbart kommer nok mest til sin ret på BD – som til gengæld bare står lige i skabet.
Mange tak for indsatsen Thomas

 

Opslag skrevet af kunde på vores Facebook side
Kan kun varmt anbefale TV kalibrering.Vi havde besøg af Thomas i går, og han kalibrerede vores projektor og den fremstår nu knivskarp og billedet er mere behageligt at se på.

 

Indlæg skrevet af brugeren “coffee” i debatforum på hjemmesiden www.flatpanels.dk
Jeg har fået kalibreret mit Panasonic 65 DX780 af TV-kalibrering.
Det var indstillet efter FP’s indstillinger, og det færdige resultat fra TV-kalibrering var simpelthen fantastisk. Det tog omkring 3 timer og det var pengene værd. 🙂

 

Anmeldelse af kunde skrevet på vores Facebook side

Har lige haft besøg af Thomas som skulle kalibrere mit LG 55B6. Hyggelig og meget kompetent fyr som sørgede for at mit nye tv nu leverer det maksimale som det er i stand til. Jeg brugte inden Thomas besøg indstillinger som jeg havde fundet på nettet, disse var ok og markant bedre end standard indstillinger. Dog har kalibreringen virkelig løftet billedkvaliteten, da TV´et havde et markant og synligt grønt skær. Jeg vil derfor gerne anbefale alle at få lavet en kalibrering af deres TV, specielt hvis man har brugt +10K for et TV, så synes jeg man skylder sig selv en kalibrering.

 

Anmeldelse af kunde skrevet på vores Facebook side
Kan varmt anbefale Thomas og TV kalibrering der har kalibreret mit LG B6. Selvom jeg synes farverne stod ok inden Thomas kom forbi, så har kalibreringen alligevel gjort en mærkbar forskel og er helt klart pengene værd (i hvert fald for et TV i B6’s prisklasse)

 

Anmeldelse af kunde skrevet på vores Facebook side
Havde besøg af Thomas i går og fik kalibreret mit Panasonic EZ950 Oled
Rigtig flink mand med kæmpe viden indenfor området og deler gerne ud af sin viden
Og nu ved jeg at mit tv er sat op til at yde sit optimale og så skal der ses film
Har i tv i den prisklasse skylder i jer selv at få det kalibreret

 

Anmeldelse af kunde skrevet på www.trustpilot.dk
Havde Thomas ude den 28 marts og kalibrere vores OLED skærme, selvom de bestemt gav et rigtigt godt lækkert billed – er der alligevel kommet et bedre og langt mere detaljeret billed frem.
De varmeste anbefalinger herfra og stor ros til Thomas som på en enkelt og let forståelig måde gav indsigt i de mange indstillinger et tv giver idag.
Et godt råd – ring til Thomas

 

Anmeldelse af kunde skrevet på vores Facebook side
Så fik vi lige besøg af Thomas som er indehaver af firmaet
TV Kalibrering.
Han har lige fået toptunet vores Panasonic plasma TV og det er simpelthen for vildt så stor en forskel det gør.
Farver, kontrast og hele billedet står nu og kan gengive billedet som filmproducenten har optaget i og det er en sand fornøjelse og se på et så veltrimmet billede.
Vi takker mange gange herfra og kan varmt anbefale at få kalibreret sit TV hos
TV kalibrering

Vi har lige haft besøg af Thomas, det er utroligt hvad han kan få ud af en Philips OLED skærm troede ikke det kunne blive et så flot billed leveret af Yousee via antenne stik. Han er en behagelig person at have besøg af og forklarer tingene så man forstår det. Selv fruen som mente billedet var godt nok, er blevet overbevist, mange tak for besøget Thomas kan kun anbefale at booke et besøg, absolut pengene værd.

 

autocals